Kampanjen gikk over all forventning

Etter en vellykket stillingskampanje fortsetter nå Flesberg kommune jakten på enda flere engasjerte medarbeidere. Zorica Bakken og Silje Brugaard forteller om den positive utviklingen som skjer i kommunen. 

Før sommeren, i 2022, hadde Flesberg Kommune en stor stillingskampanje der de søkte ny kommunalsjef og ny kommunepsykolog. Ordføreren stilte opp som statist i en reklamevideo sammen med Monica, som er ansatt i Flesberg Kommune. Kampanjen gikk over all forventning og endte med å bli omtalt av NRK. Dette ble en stor snakkis i bygda og skapte mye engasjement. Ordføreren selv kan nesten ikke gå på gaten uten å bli spurt om han har ledig psykologtime av lattermilde innbyggere!

Resultatet av kampanjen kunne ikke blitt bedre. Gode kandidater søkte på stillingene og etter en runde med intervjuer har det nå blitt ansatt ny kommunalsjef og kommunepsykolog.

Virksomhetsleder på Flesbergtunet Bo- og Servicesenter, Zorica Bakken, får den nye Kommunalsjefen som sin nærmeste leder.

-Jeg er veldig spent! Helen, som har vært Kommunalsjef nå i mange år har gjort en glimrende jobb og det blir trist å miste henne som sjef. Nå kommer det inn et par nye øyne, ny energi og motivasjon, og det er jo alltid positivt, forteller Zorica smilende.

-Det har vært veldig kult å følge med på kampanjen og se at det virkelig skjer ting i lokalmiljøet. Vi fikk mange tilbakemeldinger om at innbyggerne syntes det var gøy å se ordføreren by på seg selv, og artiklene som ble skrevet. Folk fikk et annet innblikk i hva det er vi faktisk gjør og jobber med i kommunen.

Les artikkelen om Camilla og Kristina her.

 

Fortsatt på utkikk etter flinke folk

Etter den vellykkede kampanjen slår Flesberg kommune til igjen. Denne gangen er kommunen på utkikk etter sykepleiere til nattevakt, og helsefagarbeidere til dag/kveld og helg.

-Vi håper å få flere flinke folk hit til Flesberg. Nylig har vi fått en egen fagsykepleier, Silje Brugaard. Hun skal sørge for at våre ansatte får kurs, opplæring og utdanningen de trenger for å lykkes i sine stillinger. Men dette kan jo Silje fortelle deg mer om, sier Zorica.

Les også: «Det er stort fokus på utvikling»

Silje Brugaard

-Ja, dette er veldig spennende. Vi har ikke hatt en ansvarlig for fagutviklingen av sykepleieren og helsefagarbeiderne i kommunen. Det blir et stort ansvar og oppgave jeg skal håndtere. Dette er noe som har vært veldig etterlengtet her, begynner Silje å fortelle.

Flesberg Kommune har nå satt inn sine ressurser for å dyrke den kunnskapen de trenger for å ta vare på innbyggerne i Flesberg.

-Dette er noe jeg virkelig brenner for. Det at alle ansatte her på tunet skal føle seg kompetente og trygge i sine stillinger er ekstremt viktig for meg. Vi har så mye potensiale og vi må bare fortsette å dyrke dette, fortsette Silje.

Ett steg av gangen

Til å begynne med skal Silje sette seg litt mer inn i sin stilling og finne ut hva som skal prioriteres. Men hun er sikker på at dette kommer til å være en fordel for alle, både ansatte og pasienter.

-Min oppgave kommer til å bli å sørge for at de som vil ha kurs skal få det. Målet er jo også at dette tilbudet skal være attraktivt slik at vi kan få flere folk hit til den fine kommunen vår.

-Jeg kommer også til å jobbe med noe administrativt, for å lette på arbeidsmengden til virksomhetslederne for sykehjem og hjemmetjenestene. Jeg er klar til å sette i gang og gleder meg til å følge med på utviklingen de neste årene, sier Silje smilende.

Vurderer å flytte til Flesberg? Les om nordlendingen som fant roen i Flesberg.

Les mer og søk på stillingene:

Sykepleier, natt, søknadsfrist 18.09.2022

Miljøterapeut i bolig, søknadsfrist 18.09.2022

Miljøarbeider i bolig, søknadsfrist 18.09.2022

Miljøarbeider eller avlaster, søknadsfrist 18.09.2022

Flesberg er kommunen som tør å satse. Les flere nyheter fra Flesberg.